Urmare a adoptarii Legii nr. 287/2011 privind unele masuri referitoare la organizarea activitatii de punere in executare a creantelor apartinand institutiilor de credit si institutiilor financiare nebancare, a fost infiintat Biroul Executorului Judecatoresc Draghici Petrisor Valeriu cu sediul in Bucuresti, str. Vasile Lascar, nr. 5-7, et. 2, camera 206, sector 2, avand competenta in raza de Curtii de Apel Bucuresti, respectiv pe tot cuprinsul judetelor Ilfov, Calarasi, Ialomita, Giurgiu, Teleorman si Municipiului Bucuresti, 

Va propunem un parteneriat privind executarea silita a titlurilor executorii, garantand profesionalismul nostru, promptitudinea si atentia deosebita acordata calitatii actului de executare, obtinerea satisfacerii intereselor legale si drepturilor castigate, dand astfel eficienta unui parcurs juridic complet care isi atinge in cele din urma finalitatea. 

Biroul nostru are 4 angajati din care 3 consilieri juridici si un agent procedural. De asemenea colaboram cu specialisti de prim rang din toate domeniile adiacente activitatii de executare silita (avocati, experti evaluatori, notari, practicieni in insolventa, economisti, organe ale fortei publice, detectivi, etc) alesi in urma unor criterii stricte de exigenta, ceea confera eficienta și calitate actului executional. 

Experiența de peste 10 ani, in recuperarea creanțelor bancare (Credit Bank, Banca Internationala a Religiilor, Banca Tiriac, Credit Europe Bank, Unicredit Tiriac Bank, Volksbank), ne recomanda ca fiind profesionisti, pentru calitatea si promptitudinea actului executional.  

Toate drepturile rezervate - www.bejdraghici.ro - 2020